Degetele din piept de pui

de Merisor in Pui, 29 Ian 2014 | 21241 vizualizari

 

Invelis crocant si bun, iar interiorul condimentat si gustos, asta pot spune de aceste degetele.

 

INGREDIENTE

  • 650 gr piept de pui
  • 300 gr faina
  • 500 ml apa
  • 100 ml ulei
  • 1/2 lingurita piper alb macinat
  • 1/2 lingurita boia de ardei dulce
  • condimente Spicy & Hot
  • 1 lingurita sare
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Degetele din piept de pui:

Amestecam, intr-un bol, faina cu piperul si boiaua de ardei.

Intr-un alt bol punem apa in care diluam putina sare.

Pieptul de pui il spalam si il portionam in fasii.

Presaram sare peste pieptul de pui si rasnim condimente.

Il amestecam sa se condimenteze si sareze uniform.

Luam cate o fasie din pieptul de pui, o trecem prin faina, apoi prin apa, iar prin faina si tot asa de cateva ori, la final prin faina.

Eu am facut aceasta operatie de trei ori.

Punem uleiul intr-o tigaie antiaderenta la incins si prajim fasiile de pui intorcandu-le de pe o parte pe alta sa se rumeneasca frumos si bine.

Sunt foarte bune mai ales servite langa o salata de legume!

TIPS-URI

1

Recomand a se intepa fasiile din piept de pui din loc in loc in timpul prajirii pentru a se patrunde bine, avand in vedere ca deasupra se formeaza foarte repede crusta de faina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Degetele din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (44)

diaconta 1

30.01.2014, 22:44

mi-au scapat printre degete

Aurelia 07_07 1

31.01.2014, 15:32

Ce bunatati !!!

Merisor 1

01.02.2014, 18:03

Va si va

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Snitele picante din piept de pui